Sectorale aanpak om de vraag van de markt in te vullen.

Arbeidsmarkt Zuid-Limburg

In Zuid-Limburg werken de 3 Gemeentelijke Werkgeversservicepunten samen met het UWV Werkgeversservicepunt en creëren hiermee één duidelijk punt voor publieke dienstverlening aan werkgevers.

Door deze samenwerking kunnen wij in deze regio maatwerk bieden bij sectorale arbeidsmarkt vraagstukken. Zuid-Limburg is verdeeld in drie Gewesten. Het gewest realiseert een aanpak voor de sector op Zuid-Limburgse schaal.

Sectorale verdeling

De organisaties bepalen een leadpartner en volgen hierin (indien mogelijk) de sectorale verdeling van de economische samenwerking Zuid-Limburg ESZL waarin de drie centrumgemeenten een coördinerende rol vervullen voor drie sectoren. Uiteraard zijn er meer sectoren en mogelijkheden.

Wij zijn er voor Arbeidsmarktinformatie, Advies over de inclusieve arbeidsorganisatie, Wet en regelgeving en instrumenten die daarbij horen. Wij zijn er voor arbeids juridische informatie. Wij kunnen u helpen bij werving en selectie en de nazorg. Wij hebben kandidaten voor uw vacatures van UWV en Gemeenten. Wij kunnen helpen met vraagstukken over intersectorale In-door-en uitstroom. Maar ook kunnen wij u helpen met advies en kandidaten Banenafspraak. Wonen en werken in Europa (Eures).

Klik op de sector naar keuze voor aanvullende informatie en vacatures.

Actueel nieuws

Nieuwsflits

De online banenmarkt

In deze tijd zijn online activiteiten niet meer weg te denken. Daarom organiseren wij op dinsdag…
Nieuwsflits

Euregionale Jobfair – 21 oktober 2021

De Euregionale jobfair Zuid-Limburg is hét platform waar Nederlandse, Belgische en Duitse werkgevers elkaar kunnen…
Nieuwsflits

Online event: Maak werk van uw talent!

Op maandag 11 oktober 2021 organiseert UWV het online event: Maak werk van uw talent!…