Customer service

Inhouse en facilitair 

In Nederland zijn er ruim 2.000 customer service bedrijven. Deze verdelen we in:

  • Facilitaire contactcenters: faciliteren telefonische diensten voor opdrachtgevers. De medewerkers zijn in dienst van het facilitair contactcenter en beantwoorden de telefoon of bellen namens een opdrachtgever.
  • Inhouse contactcenters: sommige organisaties hebben een eigen contactcenter waar ze zelf het telefonisch verkeer afhandelen.
Customer Service Valley

Het kloppende hart van de customer service ligt in Maastricht. In de Stichting Customer Service Valley werken overheid, bedrijfsleven en onderwijs samen. Dit doen we op het gebied van eigen opleiding, sterk netwerk, delen van kennis en innovatie, actieve mobiliteit en recruitment, marketing en communicatie platform.

De sectoraanpak krijgt vorm door de samenwerking met het bedrijfsleven.

De vier samenwerkende Werkgeversservicepunten werken zowel samen met de customer service werkgevers verenigd in de Customer Service Valley, maar ook met andere grotere werkgevers met een inhouse klantenservice. Vanuit onze werkzoekenden bestanden bemiddelen wij passend personeel. Werkzoekenden welke nog niet geschikt zijn maar dat mogelijk wel kunnen worden, komen ook in beeld. Er zijn mogelijkheden om een MBO3 opleiding te starten tot commercieel administratief medewerker.

Informatie voor adviseurs

Klik hier

Actueel nieuws

Nieuwsflits

De online banenmarkt

In deze tijd zijn online activiteiten niet meer weg te denken. Daarom organiseren wij op dinsdag…
Nieuwsflits

Euregionale Jobfair – 21 oktober 2021

De Euregionale jobfair Zuid-Limburg is hét platform waar Nederlandse, Belgische en Duitse werkgevers elkaar kunnen…
Nieuwsflits

Online event: Maak werk van uw talent!

Op maandag 11 oktober 2021 organiseert UWV het online event: Maak werk van uw talent!…