Service(punten) grensoverschrijdende arbeidsbemiddeling

Maastricht & Kerkrade

Indien u werkgever bent en personeel in een buurland zoekt, helpt het Team Grensarbeid u de juiste medewerkers voor uw onderneming te vinden. Desgewenst biedt het Team Grensarbeid ook informatiebijeenkomsten specifiek voor werkgevers en Job Speed Dates aan, om uw vacatures in te vullen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Er is sprake van een stevig bewustzijn van de kansen die de Euregio op dit vlak biedt. Dit bewustzijn heeft ertoe geleid dat in 2016 de eerste stappen zijn gezet naar de Service Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling (SGA Kerkrade) locatie: Eurode Business Center Kerkrade/Herzogenrath).

In samenwerking met o.a. het UWV, de Bundesagentur für Arbeit, WerkgeverServicePunt Parkstad en Podium24 werd de grensoverschrijdende arbeidsbemiddeling (D/NL) nieuw leven ingeblazen, én…met mooie resultaten! Sinds 2016 heeft SGA Kerkrade maar liefst 500 arbeidsbemiddelingen tot stand gebracht! De opgedane kennis en ervaringen leidde in 2018 al snel tot een soortgelijke samenwerking in Maastricht locatie: Maastricht International Center.

Wederom in samenwerking met het UWV, Podium24 én nieuwe partners als de VDAB en WerkgeverServicePunt Westelijke Mijnstreek. Cruciale partners die de grensoverschrijdende arbeidsbemiddeling (BE/NL) tot stand zouden brengen.

Alle partners van het WerkgeversServicePunt Zuid-Limburg (arbeidsmarktregio Zuid-Limburg) zijn aangesloten bij één of beide SGA’s en uiteraard bestaat er een nauwe verbinding onderling om werkgevers aan de beste werknemers te helpen, in eigen land of van over de grens!

Vestiging Maastricht

Vestiging Kerkrade

Actueel nieuws

Nieuwsflits

De online banenmarkt

In deze tijd zijn online activiteiten niet meer weg te denken. Daarom organiseren wij op dinsdag…
Nieuwsflits

Euregionale Jobfair – 21 oktober 2021

De Euregionale jobfair Zuid-Limburg is hét platform waar Nederlandse, Belgische en Duitse werkgevers elkaar kunnen…
Nieuwsflits

Online event: Maak werk van uw talent!

Op maandag 11 oktober 2021 organiseert UWV het online event: Maak werk van uw talent!…